•   Podaci za identifikaciju
  •  Izvod iz APR
  •  PIB potvrda
  •  Potvrda o evidentiranju za PDV
  •  Serifikat ISO 17025

O nama

 

ELAB je osnovan1999. kao preduzetnička radnja za popravku i baždarenje analitičkih i preciznih vaga. Od samog početka smo imali rešenje Saveeznog zavoda za mere i dragocene metale o ispunjavanju uslova za pregled merila. 2010. smo se akreditovali kod Akreditacionog tela Srbije kao firma koja je kompetentna za obavljanje posova etaloniranja po standardu ISO 17025.

Inovativnost, stručnost, posvećenost i profesionalizam svih zaposlenih, uz striktnu primenu najstrožih standarda i, iznad svega, pouzdanost rezultata, rezultirali su time da nam naši korisnici ponovo ukazuju poverenje.

Naše je trajno opredjeljenje povezanost s našim korisnicima u partnerskom odnosu s ciljem ostvarenja zajedničkog napretka.

 

Kao akreditovana laboratorija od strane Akreditacionog tela Srbije,po standardu SRPS ISO/IEC 17025, obavljamo etaloniranje, analitičkih, preciznih i industrijskih vaga.

Kao dobri poznavaoci kvaliteta velikog broja proizvođača vaga, i kao dobri poznavaoci potreba domaćih korisnika, odlučili smo se da vam ponudimo kvalitetne i pristupačne proizvode. Naša ponuda obuhvata industrijske i magacinske vage, laboratorijke vage, trgovačke vage i ispitne i tegovove

Kao stručni i iskusni serviseri nudimo kvalitetan i pouzdan servis.

Kao dobri poznavaoci propisa u okviru zakonske metrologije, nudimo usluge overavanja i žigosanja vaga.